fbpx Skip to main content

Algemene Voorwaarden Groepsreservering

Voor groepsreserveringen vanaf 8 personen hebben wij een aantal voorwaarden vastgelegd, dit mede om te voorkomen dat wij last-minute annuleringen krijgen. Indien u een reservering maakt voor 8 personen of meer sturen wij u deze voorwaarden toe. Het is dan ook zeer belangrijk voor ons om een persoonlijk contact met u te hebben aangaande deze reservering. Indien u een telefoonnummer/e-mail heeft achter gelaten in uw reservering zullen wij contact met u opnemen, indien wij hierop geen reactie ontvangen moeten wij helaas de reservering annuleren en kunnen wij beschikbaarheid niet garanderen

  1. Indien u een groepsreservering wenst vast te leggen, wensen wij een aanbetaling van 50% van het reserveringsbedrag. Wij zullen deze datum dan voor u vasthouden tot 5 dagen na schriftelijke bevestiging, indien de betaling niet voldaan is zullen wij de datum weer vrij geven en kunnen wij niet de garantie geven op beschikbaarheid.
  2. Indien u de reservering alsnog wenst te annuleren is dat mogelijk tot 14 dagen voorafgaand aan de reservering, wij zullen dan het volledige aanbetaalde bedrag terug storten. Mocht u willen annuleren 7 dagen voorafgaand aan de reservering, zullen wij 35% van het aanbetaalde bedrag terug storten.
  3. Het aantal personen kan tot 7 dagen van te voren gewijzigd worden zonder extra kosten, mocht het aantal personen op een later tijdstip gewijzigd worden zullen wij hiervoor 50% van de menu prijs(Dranken worden niet in rekening gebracht) in rekening brengen.
  4. Menu wensen kunnen tot maximaal 72 uur van tevoren worden aangegeven, daarna kunnen wij ze helaas niet meer wijzigen. Wij zullen u ook nog op de dag van de reservering bellen om te zorgen dat alle allergieën / dieetwensen zijn doorgegeven.
  5. Indien u het restaurant exclusief heeft geboekt geldt er een minimum besteding (op aanvraag), de minimum besteding dient dan ook vooraf aanbetaald te zijn.
  6. Indien door ons akkoord gegeven zullen wij op basis van nacalculatie de factuur na het diner versturen deze dient binnen 7 dagen na factuur datum voldaan te zijn.

Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Nomad aan het IJ
IJdok 87
1013 MM Amsterdam
+31(0)20 77 66 173
info@nomadaanhetij.nl