fbpx Skip to main content

GROEPEN

Bent u op zoek naar een professionele en ingenieuze locatie voor een bedrijfsevenement, het vieren van een speciale gelegenheid of wilt u gewoon genieten van een culinaire ervaring met vrienden? Bij NOMAD bent u aan het juiste adres. Ons team geeft u een onvergetelijke ervaring.

Wij kunnen groepen tot 45 personen accomoderen. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen rondom eventuele dieet- of drankverzoeken. Of u nu op zoek bent naar een vernuftig diner met bijpassende wijnen of een meer ontspannen avond met uw favoriete drankjes, bij Nomad is bijna alles mogelijk.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om uw evenement te plannen. Laat ons u helpen een onvergetelijke ervaring te creëren bij NOMAD. We kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen.

T: +31 20 776 6173
E: groups@nomadamsterdam.com

EVENTS

Bent u op zoek naar een gezellige en sfeervolle locatie voor een feest of zakelijk evenement? Zoek niet verder dan NOMAD. Onze locatie is te huur voor een breed scala aan evenementen, waaronder intieme lunches of diners, babyshowers, verjaardagen, elegante high tea’s en chique borrels.

Ons restaurant is geschikt voor maximaal 45 dinergasten. Voor andere bijeenkomsten geldt een maximum van 70 personen. Vertel ons over uw specifieke wensen, dan maken wij van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

T: +31 20 776 6173
E: groups@nomadamsterdam.com