fbpx Skip to main content

OVER ONS

Onze passie voor culinaire kunst, een enorme liefde voor eten en een schat aan reiservaringen hebben ons geleid naar NOMAD, een schitterend wereldrestaurant gevestigd in hartje Amsterdam, een unieke plaats waar een diversiteit van smaken, texturen, geuren, kleuren en culturen samenkomen die we tijdens onze reizen hebben ontdekt.

Ons streven is dat NOMAD een betoverende omgeving zal zijn voor mede-avonturiers, een plaats waar een gevoel van ontspanning en zorgeloosheid heerst, gedragen door onze diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en eerbied voor onze planeet, wat NOMAD tot een echt unieke bestemming maakt.

CHEF DENISA

Ontmoet Chef Denisa, een getalenteerde culinaire artiest met haar wortels in Slowakije. Tijdens haar reizen door Europa, heeft Chef Denisa een passie ontwikkeld voor fine dining en een liefde voor het gebruik van natuurlijke en gezonde producten, Deze passie is begonnen in haar jeugd waar zij is opgegroeid op een boerderij en waar zij waardering heeft gekregen voor verse, eigen geteelde ingredienten en het belang van het minimaliseren van verspilling van producten. Eenmaal aangekomen in Amsterdam, ontstond er gelijk een liefde voor de stad en besloot hier te settelen en haar liefde voor fine dining en koken na te jagen. Vandaag de dag, brengt zij haar rijke ervaring aan culturele invloeden, het gebruik van natuurlijke en gezonde producten en het minimaliseren van product verspillingn naar de keuken van NOMAD, waarbij zij een unieke en heerlijke fine dining experience creeert.

AMBIANCE

Als je opzoek bent naar een echt bijzondere culinaire ervaring hoef je niet verder te kijken dan Nomad aan het IJ. Ons restaurant biedt een van de meest adembenemende uitzichten van Amsterdam, vooral bij zonsondergang. Vanaf onze locatie aan het IJ kun je genieten van de Skyline, terwijl alle soorten boten voorbij varen.

Ons interieur neemt je mee naar een gezellige woonkamer van internationale allure met warme Oosterse en luxueuze groene fluwelen accenten.

We hebben ons restaurant ontworpen als een plek waar je kunt ontspannen en je je thuis kunt voelen, de hele avond door, zonder enige haast te voelen om te vertekken. Of je nu geniet van een drankje aan de bar of een uitgebreid culinair diner, wij geloven dat de sfeer bij NOMAD een essentieel onderdeel is van de totale ervaring. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen en je te laten zien waarom ons restaurant een van de meest geweldige plekken in Amsterdam is.

BEREIKBAARHEID RESTAURANT NOMAD

Restaurant NOMAD ligt in hartje centrum op 8 minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf het CS gaat bus 48, richting IJdok en stopt bij halte ‘Amsterdam Westerdoksdijk’ op 3 minuten loopafstand van restaurant NOMAD.

Parkeren kan gemakkelijk en dichtbij in parkeergarage ‘Interparking IJdock’, min of meer naast de deur van NOMAD. Van tevoren zijn er plekken te reserveren in de parkeergarage vanaf € 9 maar deze prijzen kunnen fluctueren;

Dinner: 18.00 – 01.00 vanaf € 9,00
Daytrip: 00.00 – 00.00 vanaf € 10,00 of € 12,50

Check de website voor meer informatie over deze on-Amsterdamse parkeertarieven:

https://parkereninijdock.nl/